söndag 29 september 2013

Bokmässa + bokmässeböcker

Igår var jag på bokmässan och det var så roligt! Jag älskar bokmässan! Jag fick med mig fyra böcker hem, fyra böcker som jag verkligen vill läsa! Jag och mamma gick runt och tittade bland montrarna på förmiddagen och sen vid klockan två så mötte jag de andra bokbloggarna. Det var så himla roligt att träffa alla, även om det kändes väldigt konstigt att träffas i verkligheten haha :)

Här är böckerna jag köpte. Jag hade siktet inställt på Sagoberättaren och Vi måste sluta ses på det här sättet när jag kom till bokmässan och hade redan bestämt att jag ville köpa dem. När jag stod och tittade på Sparkle sa hon i kassan att den precis kom från tryckeriet och hade en jättefin kärlekshistoria i sig och eftersom jag inte kan säga nej till en fin kärlekshistoria så köpte jag den. Underbara Helvete fick också följa med hem för den har jag velat läsa ända sedan jag hörde talas om den.
Med sagoberättaren fick jag ett litet anteckningsblock och ett vykort. Tjejen som stod i kassan sa att den var jättebra och att hon var avundsjuk på mig som skulle läsa den för första gången. Jag ser verkligen fram emot att läsa den och hoppas att den är bra!

Jag fick Vi måste sluta ses på det här sättet signerad av Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck vilket var väldigt roligt :) Fick också en fin tygpåse som jag blev glad för. 

Trött men glad åkte jag hem. Jag är jätteglad för att jag fick träffa alla och jag hade verkligen en väldigt bra dag. Ser redan fram emot nästa år!

6 kommentarer:

 1. Du fick ju med dig en hel del hem du också tycker jag :) Velade lite om jag skulle köpa "Vi måste sluta ses på det här sättet". Den verkade bra men jag hade ju redan köpt så mycket, haha! Får bli en annan gång ;)

  /Gabriella på www.ponkissons.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är väldigt nöjd med mina köp :) Haha, ja du köpte ju en del böcker ;)

   Radera
 2. Åh jag vill också läsa sagoberättaren och vi måste sluta ses på det här sättet, men men får bli en annan gång!

  SvaraRadera
 3. Jag läste Sagoberättaren på engelska förra året och gillade den jätte mycket :) Hoppas du kommer tycka om den!

  - Anna -
  bokordet.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Jag hoppas verkligen jag tycker om den :)

   Radera