tisdag 6 maj 2014

Förhandsbeställa?

Ja, nu är det ju den tiden på året då det är dags för en Cassandra Clare-bok att komma ut. Det här är ju både väldigt roligt, och väldigt jobbigt. För var i hela friden ska man förhandsbeställa City of Heavenly Fire ifrån? Jag förhandsbeställde Clockwork Princess från The Book Depository, men det tänker jag aldrig mer göra när det kommer till böcker jag verkligen vill ha på en gång. För fick boken nästan en vecka efter att den kom ut och det slutade med att jag köpte och läste den på mobilen (så här har det varit med nästan alla böcker jag förhandsbeställt därifrån).Det här är mitt eviga problem med böcker jag verkligen vill läsa, för jag vill ju ha dem samma dag som de släpps. Så nu är min fråga till er som ska, eller redan har förhandsbeställt den. Var har ni köpt/ska köpa den ifrån? Eller var brukar ni förhandsbeställa ifrån? Funderar på Cdon, men vet att det var många som hade strul med dem när Allegiant kom ut och min Split Second var också försenad, så är därför lite tveksam. Skulle vara tacksam för alla tips jag kan få :)  

2 kommentarer:

  1. Jag har bokat min från Cdon, men som sagt man vet ju aldrig när den kommer. Min Clockwork Princess kom dock fredagen innan den släpptes, så jag har nån naiv förhoppning att City of Heavenly Fire också kommer att komma i tid. ;) Men annars vet jag faktiskt inte..och det är ju alltid en chansning liksom. :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror nog att det blir Cdon för min del också, och så får vi hoppas att böckerna kommer i tid :) Du hade ju verkligen tur med Clockwork Princess och man kan ju hoppas att det är samma sak med CoHF :) Det är så tråkigt att man inte kan lite på att man ska få böckerna i tid.

      Radera