söndag 28 september 2014

Bokmässan 2014

Ja, igår var jag på bokmässan i Göteborg och det var så roligt. Men det är nog den jobbigaste mässan jag varit på då jag inte mådde helt bra. Har varit sjuk i nästan fyra veckor, förkylning och hosta, och att gå på bokmässa när man inte mår helt bra är kanske inget jag rekommenderar, men trots trötthet och ont i kroppen hade jag en bra dag. Jag och mamma var i Göteborg redan klockan nio, vilket var skönt för då hade vi typ en timme inne på mässan innan det blev hysteriskt mycket folk. Och det var verkligen hysteriskt mycket folk, tror nog att det är det värsta året jag varit med om. Jag träffade dock inga bokbloggare, såg inte ens någon, vilket var tråkigt men kanske inte så konstigt på grund av allt folk. Är väldigt nöjd med mina bokköp och ser redan fram emot nästa år, då jag förhoppningsvis mår bättre och känner mig piggare!Här är mina bokköp. Hade först inte tänkt att fortsätta läsa varken Daughter of Smoke and Bone eller The Immortal Rules på svenska, men Harlequin hade två böcker för femtio kronor så jag kunde inte låta bli att köpa Hunger. Och efter ett ha gått förbi Bazars monter ett par gånger kunde jag inte låta bli att köpa Blod och Stjärnstoft heller. Jag tycker väldigt mycket om Simona Ahrnstedts andra böcker och det ska bli så kul att läsa hennes senaste. Och Födelsemärket har ju Gabriella skrivit och den har jag velat läsa så länge nu!Jag älskar den här tygpåsen som man fick från Harlequin! Alla har vi väl varit med om det här någon gång!?


Och jag avslutar med en suddig bild som är tagen från ovanvåningen.

  
2 kommentarer:

 1. Jag var sugen på att köpa Daughter of smoke and bone (minns ju inte vad den heter på svenska nu, haha) men de hade ju den bara i pocket och jag är inte så glad i pocket ... Så det blev inte ;) Är den läsvärd tycker du? Jag är tveksam.
  Köpte ju också de odödligas hunger fastän jag sagt att jag inte skulle fortsätta serien, men som du säger, svårt att motstå 2 för 50 ;)
  Det är verkligen superkul att se sin egen bok på andras bilder. Känns fortfarande overkligt, haha. Hoppas som sagt att du gillar den!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kunde inte heller komma på vad Daughter of Smoke and Bone hette på svenska haha, men Mörk ängel heter den. Tyckte också att det var lite konstigt att de bara hade den i pocket, är inte heller så förtjust i pocket. Men jag tycker definitivt att den är läsvärd! Den var väldigt annorlunda och jag gillade den riktigt mycket.
   Haha eller hur, när det var 2 för femtio kunde jag inte låta bli trots att jag ville fortsätta läsa serien på engelska ;)
   Ja, det måste kännas konstigt att se något man själv skrivit i någon annans händer! Jag har läst lite över 100 sidor och tycker jättemycket om den! :D

   Radera