söndag 23 augusti 2015

Never Never: Part Two - Colleen Hoover & Tarryn Fisher

24422492Titel: Never Never part 2
Författare: Colleen Hover &Taryn Fisher
Serie: Never Never #2
Antal sidor: 111 (e-bok)
Utgivningsår: 2015
Förlag: Hoover Ink
Betyg: 4,5/5

Spoilers från föregående del förekommer

“Never forget that I was your first real kiss. Never forget that you’ll be my last. And never stop loving me between all of them. Never stop, Charlie. Never forget.” Silas races against time as more truths unravel, while others twist tighter together. And now, the stakes are higher as Silas’ control slips and others begin to point fingers. Charlie is in trouble and he must be the one to bridge the chasm between their past and their present. Because somewhere between I love yous and Never Nevers and Never Agains, a truth they can't imagine, beckons to be found.  “Where are you, Charlie?”

Del två i den här ”serien” kom ut några veckor efter att jag läste den första och jag köpte den så fort den kom ut. Och jag älskar den här med, kanske till och med lite mer än den första delen.

Man får reda på mer av vad som har hänt i Charlie och Silas liv innan de tappade minnet, man får också veta vad som hänt med Charlie och en del andra saker. Vill inte säga för mycket för vill inte spoila något.

Jag tycker så mycket om Charlie och Silas som de är nu, men ju mer jag får reda på hur de var innan, speciellt Charlie, desto mindre tycker jag om hur de var då. Jag hoppas verkligen att när historien är slut och de har löst allt (för det hoppas jag verkligen att de gör), så kommer de att vara sina nya jag och inte gå tillbaka till dem de var. Av de andra karaktärerna gillar jag verkligen Silas bror, även Charlies syster.

Slutet var så himla spännande och jag längtar halvt ihjäl mig till sista delen kommer ut, vet inte riktigt när den kommer än men förhoppningsvis inom en snar framtid för jag står inte ut med att vänta! Har ni inte börjat på den här serien än tycker jag definitivt att ni ska göra det. Varje del är kort och går snabbt att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar