torsdag 1 maj 2014

Månadssammanfattning - April

Lästa böcker: 8
Lästa noveller: 1

Svenska: 4
Engelska: 5


Deity – Jennifer L. Armentrout
Appolyon – Jennifer L. Armentrout
Sentinel – Jennifer L. Armentrout
Om jag stannar – Gayle Forman
När jag lät dig gå – Gayle Forman
Himlen börjar här – Jandy Nelson
Forbidden – Tabitha Suzuma
Mitt perfekta liv – Sarah Dessen

Elixir – Jennifer L. Armentrout

Bästa boken: Kan inte bestämma, har läst så många bra den här månaden.
Sämsta boken: Ingen, alla har varit riktigt bra.

April var en riktigt bra läsmånad för min del. Har hunnit läsa många böcker, och har fått en sådan riktig läslust, vill bara läsa hela tiden. Min besatthet av Attack on Titan har fortsatt och i början av månaden läste jag alla 56 kapitlen av mangan och lite mer fanfiction (don't judge). Har de senaste veckorna haft en sådan lust för contemporary, och har därför plockat upp en del böcker som funnits på min TBR ett bra tag.

Den enda boken jag vet att jag ska läsa i maj är City of Heavenly Fire (iiiiihhhhh) sen får vi se vad det blir. Hoppas att ni haft en bra månad och planerar att läsa många bra böcker i maj :)


4 kommentarer:

 1. Attack on Titan mangan kan inte komma ut fort nog :/ Planera också att läsa City of Heavenly Fire nästa månad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, en månad känns som en hel evighet när man väntar på något! Hoppas verkligen att City of Heavenly Fire slutar på ett bra sätt :)

   Radera
 2. Jag har så sjukt höga förväntningar på City of Heavenly Fire nu, känns som att man fått vänta en mindre evighet på den. Tror faktiskt att jag ska försöka läsa om resten av serien innan, så jag liksom är riktigt laddad. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också så fruktansvärt höga förväntningar och jag hoppas verkligen att serien får ett bra slut! Det låter som en bra idé :) skulle nog också att behöva göra det egentligen, men har inte tid för det känner jag. Jag har glömt så mycket av vad som hände eftersom det är så länge sedan jag läste böckerna, speciellt detaljer, men jag tror ändå att jag kommer ihåg det viktigaste från CoLS :)

   Radera