tisdag 30 september 2014

Månadssammanfattning - September

Lästa böcker: 5
Lästa noveller: -

Svenska: 3
Engelska: 2

Never Fade – Alexandra Bracken
Lonely, learning to live with solitude – Emily White
Boktjuven – Markus Zusak
Drömgångare – Samantha Shannon
Fredens Pris – Anna Blixt

Bästa boken: Boktjuven
Sämsta boken: Fredens pris var inte dålig, men jag har väldigt delade åsikter om den, så det får nog bli den.

Alltså den här månaden har inte varit någon bra månad. Jag har varit sjuk hela månaden, varit superförkyld och hostat som en tok. Eftersom att jag har varit hemma rätt mycket så tänker man ju att jag skulle ha haft tid att läsa mycket, men nej, jag har mest legat framför tv:n och tittat på Top Model och Real Housewives of Orange County, något annat har jag inte orkat med. Men har läst tre böcker som varit över 500 sidor så det bidrar väl lite till att jag inte hunnit med så många böcker också. Men böckerna har varit riktigt bra och jag har hittat några nya favoriter (Boktjuven och Drömgångare). Kom just på att jag också läst en del Attack on Titan fanfiction (har i för sig aldrig slutat), så där har jag fått lite läst med.
Nästa månad är det så många böcker som kommer ut! Ser så fruktansvärt mycket fram emot The Blood of Olympus, In the Afterlight och Blue Lily, Lily Blue!! Hoppas att ni har haft en bättre månad än vad jag haft och att oktober bli bra!

6 kommentarer:

 1. Åh herregud Boktjuven~ Älskade den så mycket!!
  Läste ut den förra veckan och skrev en recension på den nu x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja visst var den fantastiskt! :)

   Radera
 2. Inte alls långt kvar tills The Blood of Olympus nu!! :) Hoppas du kryar på dig, och att Oktober blir en bättre månad. :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag vet!! Jag längtar så himla mycket! :) Tack så mycket! :) <3

   Radera
 3. På vilket sätt hade du delade åsikter om fredens pris? Jag funderar nämligen själv på att läsa den men är lite osäker, så därför jag undrar :) Inte sett så många skriva om den än heller x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt kluven om vad jag tycker om den. På ett sätt gillade jag den, men samtidigt så tyckte jag den kunde vara väldigt seg på sina ställen och jag kände mig aldrig riktigt engagerad i karaktärerna eller historien. Men jag tycker att du ska ge den en chans om du känner för det, du kanske gillar den mer än vad jag gjorde :)

   Radera