lördag 28 december 2013

Book Haul - Julklappsversionen

Hoppas att ni har haft en bra jul! :) Det har jag haft. Fick faktiskt allt jag hade önskat mig i julklapp, och lite till så jag kunde inte varit mer nöjd.


Har velat läsa Boktjuven HUR länge som helst, så det ska bli kul att äntligen få läsa den. Även Enclave och Legend har jag velat läsa länge, och jag har ett väldigt sug för dystopier just för tillfället, så jag är så sugen på att läsa dem båda två! Lonely fick jag av min mamma. Vet att den handlar om ensamhet, men inte mycket mer än så. Jag är en sådan där människa som älskar att vara själv, och är det väldigt mycket, så min mamma tyckte att den passade mig.


Fick även två filmer. Har redan tittat på City of Bones igen och även om det är några moment i den som är otroligt cheesy, så tyckte jag att den var bra även andra gången jag såg den! 

Min årssammanfattning kommer att komma upp inom de närmsta dagarna och även vilka böcker jag ser fram emot inför 2014.

2 kommentarer:

  1. Vilka fina julklappar! :) Även jag vill läsa Boktjuven, måste försöka göra det innan filmen kommer iallafall. :) Enclave är superbra och serien blir bara bättre och bättre. Jag hoppas du gillar dina nya böcker! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Ja, jag tänkte också att jag skulle försöka hinna läsa Boktjuven innan filmen! Åh, kul att höra att Enclave är bra, ser verkligen fram emot att läsa den! :)

      Radera