torsdag 22 maj 2014

Book Haul

Känns som att det var en evighet sen jag köpte böcker nu. Men härom veckan gjorde jag en beställning som jag hämtade ut för några dagar sedan. Fick ett stort paket den här gången (har jag aldrig fått från TBD innan) och det kändes nästan som att det var julafton när jag öppnade det haha.
Ser väldigt mycket fram emot att läsa alla böckerna då jag nästan bara hört bra saker om dem. Men den som jag ser mest fram att läsa är Aristotle and Dante. Har inte hört alls mycket om den på svenska bokbloggar, men en hel del bland de amerikanska booktuberna (fråga mig inte ens hur man böjer booktube) jag följer, och jag följer en tjej på tumblr som älskar den, så det ska bli väldigt roligt att läsa den! Bilderna var visst inte de bästa, men de får duga.

2 kommentarer:

  1. Jag fick också ett stort paket när jag beställde från TBD nu senast, och det är ju mycket roligare med stora paket tycker jag! :) Cruel Beauty är ju en av mina favoritböcker, och jag älskade Rebel Belle. Jag ser väldigt fram emot din recension på Aristotle and Dante, och jag hoppas du gillar dina nya böcker. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, eller hur, det kändes nästan som om man fyllde år när man öppnade paketet :) Ja, jag beställde Cruel Beauty för att du tyckte så mycket om den, det ska bli mycket spännande att läsa den! Samma sak med Rebel Belle :) Jag kan redan säga att jag fullkomligt älskade Aristotle and Dante! Tack så mycket :)

      Radera