torsdag 14 augusti 2014

Book Haul


Igår hämtade jag ut två av årets mest efterlängtade böcker för min del. Jag trodde inte att Opposition skulle komma ut i paperback fören i september (för det sa The Book Depository), men är så glad att den kom ut nu. Det är väl ingen hemlighet vid det här laget att jag har längtat så fruktansvärt mycket på Isla och blev så glad när jag fick den en dag innan den kom ut. Har börjat läsa den och älskar den hittills. 

4 kommentarer:

 1. Jag har också beställt dem! De borde komma vilken dag som helst! Så exalterad :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Jag har redan läst Isla och den var så bra! Och det ska bli spännande att läsa Opposition. Hoppas du tycker om dem! :)

   Radera
 2. TBD skickade inte min Isla förrän igår. Så irriterande. :/ Kul att du gillade den dock! :) Och jag måste försöka läsa ikapp Lux serien, men av nån anledning så har jag liksom ingen lust. Trots att jag älskade de 3 första böckerna, så har jag fått för mig att jag inte gillar serien. Jättekonstigt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vad tråkigt :( Jag hatar när det blir så, man blir så irriterad! Ja, jag älskade den, den var så himla bra! Hoppas att du tycker om den :) Haha, ja, jag kommer ihåg att du inte var så sugen på att läsa Origin när den kom ut. Själv var jag jättesugen på att läsa den när jag fick den, men nu efter att ha läst Isla vill jag inte läsa någonting för den var så bra :)

   Radera