måndag 15 september 2014

The TBR tag


Blev taggad av fina Petra att göra den här taggen. Taggen började här. Vill också tillägga att alla mina svar är tagna från min Goodreads. 

1. How do you keep track of your TBR pile?
Goodreads, vet fortfarande inte hur jag någonsin har klarat mig utan Goodreads haha. Förr i tiden hade jag ett word-dokument där skrev ner alla böcker jag ville läsa.

2. Is your TBR mostly print or Ebook?
Print. Föredrar helt klart fysiska böcker och om jag läser e-böcker är det mest noveller.

3. How do you determine which book on your TBR to read next?
För det mesta blir det olästa böcker jag har i bokhyllan och gör jag en bokbeställning tar jag det jag har lust med just för tillfället.

4. A book that's been on your TBR the longest?
Lady Midnight av Cassandra Clare, men det är ju inte så konstigt att jag inte har läst den eftersom att den inte kommit ut än. Av böcker som kommit ut är det Icons av Maraget Stohl.

5. Book you recently added to your TBR?
Brightly Woven av Alexandra Bracken är den bok jag la till senast. Älskar hennes The Darkest Minds serie och ser så mycket fram emot att läsa den här med.

6580510

6. A book in your TBR strictly because of its beautiful cover.
Lägger sällan till böcker bara på grund av omslaget, men kan väl erkänna att jag la till den här boken innan jag läst vad den handlade om, på grund av omslaget.   

17234658

7. A book in your TBR that you never plan on reading?
Race av Bethany Walkers. Någon av mina vänner på Goodreads rekommenderade den här till mig, men det är ärligt talat inget som tilltalar mig särskilt mycket.

20633134

8. An unpublished book in your TBR that you're excited for?
The Blood of Olympus av Rick Riordan. Kan det bli oktober snart eller??!

18705209

9. A book in your TBR that everyone recommends to you?
Throne of Glass av Sarah J. Maas

13519397

10. Number of books on your TBR?
199. Haha, kunde det inte bara varit 200?

Jag taggar inga den här gången, men om du känner för att göra den här taggen så gör den! 


2 kommentarer:

  1. Kul att du ville göra den. :) Jag längtar också efter The Blood of Olympus, och du bara MÅSTE läsa Throne of Glass asap!! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart jag ville göra den, jag älskar taggar! Så tack igen för att du taggade mig :) Jag längtar verkligen så mycket efter The Blood of Olympus, det ska bli så spännande att se hur det slutar! Haha, jag veeeet! ;) I nästa bokbeställning jag gör ska Throne of Glass definitivt finnas med!! :)

      Radera