fredag 6 november 2015

Leigh Bardugo-event + book haul

Förra torsdagen satte jag mig på tåget och begav mig till Stockholm för att gå på eventet på Punkt Medis med Leigh Bardugo. Det var mitt första författarevent (om man inte räknar bokmässan men jag tycker inte att det är riktigt samma sak), och det var så roligt! Jag är verkligen så glad att jag valde att åka dit och jag önskar att jag hade möjlighet att gå på fler sådana här saker. Jag fick även träffa bästa Petra och Cecilia och det var så himla roligt!! Efteråt så gick vi, plus tre tjejer som jag inte träffat innan men som var hemskt trevliga, ut och åt och det var också så himla roligt! Att få sitta och prata böcker med människor som älskar dem lika mycket som en själv är verkligen det bästa som finns!

Jag var även på Science Fiction bokhandeln och hittade Soundless (Petra tipsade mig om att den fanns där). Blev väldigt förvånad för att jag trodde inte att den skulle komma ut fören nästa vecka, men väldigt glad. Hade ett så bra dygn i Stockholm och har ni möjlighet att gå på sådana här event tycker jag verkligen att ni ska göra det!


Fick ett Inej-quote i min bok <34 kommentarer:

 1. Det var så himla kul att träffas. Och jag gillade verkligen middagen, så skönt att bara kunna sitta och prata böcker med olk som har samma smak och intresse. Jag är jätteglad att du kom så vi fick träffas och hoppas, såklart, att vi kan göra det igen (hoppas vi kanske på Sarah J. Maas då? ;)). Plus att själva eventet var ju så fantastiskt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen! :) Alltså, det hade ju varit en dröm att träffa Sarah J. Maas. Tror du att om vi tjatar tillräckligt på Modernista så tar de hit henne? ;)

   Radera
 2. Lät som att det var en riktigt bra dag! :)

  SvaraRadera