onsdag 19 november 2014

"Waiting On" Wednesday


"Waiting On" Wednesday började hos Jill på Breaking the Spine och är till för att visa böcker man längtar efter.

Systrars öde av Jessica Spotswood
The Cahill Witch Chronicles #3
Releasedatum: 22 januari 2015

23447305

Febern skördar offer i New London och Cate skulle kunna bota människor, men inte utan att avslöja sin kraft för Brödraskapet och själv riskera livet. De har redan avrättat många misstänkta häxor. Som om det inte vore nog måste Cate dessutom försöka få Finn att minnas vad de hade tillsammans. Efter Mauras svek har Finn inget minne av Cate längre. Och Tess syner blir allt starkare, profetian om att en Cahillsyster kommer att döda en annan verkar inte längre osannolik.

Tankar:
Jag tror att jag har haft den här på WoW innan men då på engelska. Well, well, det får ni stå ut med. Ser mycket fram emot den här boken och jag tycker att den svenska omslagen är så fina. Jag är väldigt glad att de valde samma typ av omslag för alla tre böckerna för de amerikanska omslagen är hemska. 

6 kommentarer:

 1. Första delen står oläst men får väl se till att läsa den snart då många verkar gilla den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar verkligen den här serien! Hoppas du tycker om den om du läser den :)

   Radera
 2. Jag har ju första boken på engelska, och den enda anledningen till att jag inte fortsatt med serien än är att jag absolut avskyr de nya omslagen. Jag kan liksom inte komma mig för att beställa hem dem, hur sugen jag än är på att läsa fortsättningen.. :/ Tror nog jag tänker läsa hela serien på svenska när den tredje boken kommer ut istället. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, det är så hemskt när det händer! Och håller med, de engelska omslagen är verkligen fula, är så glad att de har behållit de fina omslagen på de svenska. Det tycker jag att du gör rätt i, för det är ju en bra serie :)

   Radera
 3. Jag längtar såå mycket också! Andra boken var ju helt sick, hur ska allt sluta? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska verkligen bli så spännande att se hur det slutar! :)

   Radera